הודעה נכתבה על ידי gileyalסטודנט ב Kellogg מתכנן להתחיל ב-2009 (הודעות: 314מעריצים: 127פירגונים: 115 ) ב- July 23 2008 ב- 00:30
To: nyaniv
אני גם לומד כרגע.
אם האנגלית שלך ברמה גבוהה (כפי שמשתמע מהאחוזים שאתה מתאר) אני מאוד ממליץ להשיג את "קפלן 800" או ספר אחר עם שאלות ברמה גבוהה יותר. הרושם שלי הוא שב-OG אין שאלות מהרמה הגבוהה ביותר ולכן מי שמצפה לקבל שאלות באנגלית ברמת ה-700 לא ימצא הרבה כאלה שם.
קשה לי להמליץ בכלל על ספרים לחלק הכמותי כי לא ממש עשיתי הכנה מסודרת לחלק הזה...
ההשקפה האישית שלי בכל אופן היא שבד"כ ישראלים לא צריכים יותר ממה שהם מקבלים בקורס כדי להצליח בחלק הכמותי. הכי חשוב להפנים שה-10-15 שאלות הראשונות שוות הכי הרבה, ולעמוד בזמנים - תרגול "סטים" של שאלות תחת לחץ זמן וסימולציות הכי מתאימים לתקוף את הנקודה הזאת לדעתי.
השאלות ב- OG קלות לי יחסית ואני פותר את רובן תוך דקה-דקה וחצי. כשהתחלתי לעשות את המבחנים של מנהטן, קיבלתי שאלות קשות כבר על ההתחלה, איבדתי זמן ונאלצתי לנחש שאלות. תופעה דומה קרתה לי גם בGMAT הראשון שעשיתי שבגללה אני נאלץ עכשיו לעשות שוב.
יש למישהו מקור טוב לשאלות קשות? או שיטה לתרגול יעיל יותר? איך נחשבים המבחנים של מנהטן ושל קמברידג' והציונים שהם נותנים ביחס למבחן האמיתי?