Home › פורומים › הפורומים › Forum: תהליך הקבלה › מבחן TOEFL ב25/09/09 – חוויות, או שלא › מענה ל־מבחן TOEFL ב25/09/09 – חוויות, או שלא
To: jenjen, All
אני לא יכול להגיד מנסיון אישי, אבל כמה פעמים קראתי באתר על סיפורי זוועה שקשורים ל-TOEFL, ואני זוכר שמישהו סיפר שקרה לו מקרה דומה ואחרי שהרבה אנשים שלחו אימיילים זועמים קבעו מועד בחינה במיוחד, אז אני מניח שזה אפשרי, תלוי כמה לוחצים.
לגבי שיפור המצב – מעבר ללשלוח מיילים זועמים ולנסות למצוא עוד אנשים שהיו באותו יום שישלחו בעצמם מיילים זועמים, אם את חייבת לשלוח תוצאות לפני נובמבר תמיד יש את האפשרות (הכואבת) של לטוס לעשות את המבחן במיוחד בחו"ל. גם לזה היו הרבה תקדימים ממה שקראתי בפורום. בנוסף תבדקי אם יש אופציות נוספות מלבד TOEFL בבתי ספר שאליהם את נרשמת, או שאולי לא צריך בכלל (כמו ב-MIT למשל).
אגב אני עשיתי לפני כמעט חודשיים גם ביום שישי באוניברסיטת תל אביב, והמבחן התחיל באיחור של שעה ועד שכולם נכנסו עברו כמעט שעתיים (כמו שתיארת התור של האנשים היה באותו חדר שבו עשו את המבחן). וחבר שעשה איתי את המבחן קיבל מהם מייל אחרי שלושה שבועות (!) שאומר שהייתה בעיה עם ההקלטה בקטעי הדיבור שלו, והוא קיבל ואוצ'ר למבחן נוסף (מבחן שלם נוסף, לא רק חלק הדיבור…).
בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם המבחן ומקווה שתצליחי להשיג מועד קרוב יותר.