Home › פורומים › הפורומים › Forum: תהליך הקבלה › מבחן TOEFL ב25/09/09 – חוויות, או שלא › מענה ל־מבחן TOEFL ב25/09/09 – חוויות, או שלא
To: eranko
היי עומר וערן,
ראשית, אני מקווה שהלך טוב במרכז הבחינות בת"מ. נראה לי ששווה להוסיף איזה פוסט שיתאר את התנאים שם למען האנשים הבאים שייבחנו ויוכלו לבחור את המיקום הפחות גרוע מבין האפשרויות הקיימות כיום להיבחן באיזור ת"א (כמובן במידה וימשיכו לערוך שם בחינות).
ולהמשך הסאגה עם ETS. במקרה שלי בסופו של דבר קיבלתי הבוקר מייל וטלפון מההולנדים שמבשר לי באופן רשמי שהבחינה שאמורה הייתה להיערך בפ"ת בוטלה עקב בעיות טכניות, אך, וכאן החידוש, שהם הצליחו להעביר אותי לבחינה באוניברסיטת ת"א באותו היום.
אני לא יודע בדיוק כיצד לפתע מצאו מקום. ייתכן מאוד שמה שתרם לכך היו מספר שיחות טלפון לא הכי מהנות שערכתי עם הנציגים שלהם בישרל (GMAX), ובהם ניסיתי ללחוץ מאוד שימצאו לי פתרון לבעיה. הם אמנם הסירו מעצם כל אחריות וטענו בוקף שכל ההתנהלות הידועה היא באחריות, ובמילים אחרות באשמת ETS העולמית, אך בסופו של דבר כן הביעו נכונות לנסות לבדוק שוב, אם כי כמובן הצהירו שאינם יכולים להבטיח דבר.
כך שבשורה התחתונה הם הצליחו למצוא פתרון בשבילי, ואני מקווה מאוד שגם עבור כל שאר הנבחנים של יום א'.
ערן, אם בכל זאת לא פתרו גם לך את הבעיה. אתה מוזמן לשלוח לי מייל ואמסור לך עוד פרטים שאולי יוכלו לעזור, גם את פרטי הנציגות בהולנד.