Home פורומים הפורומים Forum: תהליך הקבלה עברת 700? תרום טיפ! מענה ל־עברת 700? תרום טיפ!

omerabin
חבר
מספר הפוסטים: 47

To: gil7

נתקלתי רק עכשיו בדיון הזה – אבל אני זוכר שאני גם מאוד התלבטתי בנושא הזה לפני כחודש כשעמדתי לגשת לג'ימט והמסקנה שאני הגעתי אליה היא שפשוט צריך לנתח ולאבחן את היתרונות והחסרונות של כל אחד מכלי הלימוד

אין ספק שהאופישל גייד צריך לבוא ראשון ולצידו "טחינה" עיקשת של כל השאלות שאפשר מה-

GmatPrep

ובכל זאת – אני מצאתי את המבחנים של קפלן מאוד טובים בכל הנוגע לאיבחון זמן. נכון שבכמותי יש להם לא מעט שאלות שנראות "לא קשורות" ולא מתאימות למבנה המבחן וגם שבאנגלית בתיקוני המשפטים יש שם משפטים שלא היו עוברים בחיים סבבי פיילוט בבחינה – ובכל זאת, השילוב של 9 מבחני הקפלן מאפשר ליצור מבנה מאוד נכון ונוח של מרתון שמאפשר הכנה למבחן שבמרכזו התמודדות עיקשת פעם ביומיים עם מבחן ארוך ומתיש כמו הג'ימט וכאן היתרון בבחינות האלה.

אני אישית תרגלתי את הקפלן אחת ליומיים ובסופי שבוע פתרתי את הג'ימט פרפ או הפאוארפרפ כדי לקבל מושג קצת יותר אמין באשר לציונים.

הציונים של קפלן בכל הנוגע להערכת ציוני הפרקים לא מאוד אמינים (קיבלתי 53 בכמותי ו-51 במילולי באחת ההזדמנויות – ציונים שלא קיימים באף צורה שהיא במבחן), אבל הציון הסופי די אמין. הצלחתי בסופו של דבר כאמור לעבור את ה-700 למרות נתוני פתיחה לא מזהירים (לא עשיתי פסיכומטרי ואני מאוד צעיר בגיל), כך שאני מניח שמשהו בשיטה הזו עובד

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה לכולם!