Home › פורומים › הפורומים › Forum: תהליך הקבלה › עברת 700? תרום טיפ! › מענה ל־עברת 700? תרום טיפ!
To: All
לכל מי שמעוניין העלתי את הסיכומים שלי מה-GMAT לאתר קטנטן שהקמתי לכבוד זה.
ב-GMAT קיבלתי 720 – 48 בכמותי ו-41 בורבאלי. בפעם הראשונה שלקחתי את בחינת הדמה הרשמית שאפשר להוריד ב MBA.COM קיבלתי 530 (טוב אני מודה שלא ידעתי כלום על המבנה של המבחן, אבל זה עדיין הבדל משמעותי מהתוצאה הסופית).
כדי להגיע לאן שהגעתי עשיתי הרבה – הסיכום של החלק הורבאלי הוא אחד הדברים המשמעותיים ביותר שעשיתי ואני מקווה שהוא יעזור לרבים נוספים.
אפשר להוריד הכל פה: בלינק הזה (בלי הרשמות, פרסומות או אני לא יודע מה, זה רק בשביל סטטיסטיקה ופידבק :))
טיפים נוספים:
– אחרי שעשיתי קצת סטטיסטיקה לבחינות דמה, הגעתי למסקנה שלחלק הקריאה יש משקל קצת יותר כבד בחלק הורבאלי – שווה להשקיע שם מאמץ מוגבר.
– תשקיעו הרבה יותר זמן בתחקור. לכל שאלה שפתרתי בחלק התיקון משפטים, רשמתי לכל אופציה אמריקאית למה היא הייתה נכונה או לא נכונה – גם לשאלות שצדקתי בהן. השתמשתי בכל החוקים שאני מכיר כדי להסביר אלא אם כן זה היה באמת ברור מדי (אפשר לראות דוגמה באקסל שבאתר)
– אל תשכחו את הכמותי. מצחיק אותי שבסוף החלק המילולי הציל אותי. כמעט בכל הבחינות דמה שעשיתי קיבלתי 49-51 ובבחינה האמיתית קיבלתי 48, אולי כי קצת הזנחתי את הכמותי לטובת המילולי…
שיהיה המון בהצלחה!