Home › פורומים › הפורומים › Forum: תהליך הקבלה › אז לאן הולכים ישראלים השנה?
-
מאתתגובות
-
אני אשמח להתחיל, כדי שיהיו סטיסטיקות לטובת הדורות הבאים.
בברקלי יהיו כנראה 6 ישראלים (2 מהם גרים בארה"ב כמה שנים אז אני לא יודע בדיוק איך הביה"ס סופר אותם אבל לי זה לא ממש משנה…).To: lt
לשיקאגו GSB :
9 ישראלים באים מהארץ ויש עוד כמה (2-4 אני חושב) שגרים בחו"ל . מחזור ענקי של ישראלים בהתחשב שמחזור שנתי בשיקאגו הוא 500~
To: lt, All
ל-INSEAD יגיעו ככל הנראה 17 ישראלים הקיץ (11 לקמפוס בצרפת, והשאר לקמפוס בסינגפור), שהם כ-3.5% מכלל הכיתה (480 סטודנטים בסה"כ).
ואפרופו סטטיסטיקות, ארינגו מחזיקים נתונים כמה שנים אחורה (ועוד לא מעודכן לשנה הנוכחית) של מספר הפונים והמתקבלים לתכניות ה-MBA המובילות בעולם (אם כי בהחלט ייתכן והנתונים אינם שלמים): http://aringo.co.il/HebrewSite/Results.htm.
To: All
להרווארד הולכים השנה 5 ישראלים
מהם 4 התקבלו בסיבוב הראשון ואחד בסיבוב השני
בהצלחה לדורות הבאים
ל-MIT הולכים 11 ישראלים.
בהתחשב בזה שכנראה ילמדו השנה 325 איש אז זה אחוז נכבד (במיוחד שרק 30% הם בינלאומיים).
To: Roy Ben-Ami
רועי – אם אתה חושב שרק 11 אתה לא בעניינים…. מיום ליום אני מגלה עוד חברה ישראלים שבאים מארה"ב. (תבדוק באתר – אני מצאתי לפחות עוד איזה 5 ישראלים(ישראלים במובן שלעשוצבא ולמדו בארץ) שלא ידענו עליהם).
אלמוני
לא פעיליוני 13, 2007 בשעה 1:05 amמספר הפוסטים: 124To: Itair
לוורטון צפוים להגיע השנה 11 אישה ואיש.
בהצלחה לכולם:)
לקולומביה הולכים 9 ישראלים. נראה מהפורום שיש נציגות ישראלית גדולה השנה ברוב האוניברסיטאות.
בהצלחה לכולם!
To: Itair
Not everyone with a Jewish name is Israeli!
Especially not in Boston, NY, Chicago or LA.
I saw some of these people too. Some of them are Jewish Americans. If we start counting them, I imagine the percentage of "Israelis" in leading programs will be the greatest amongst internationals by far.
AZ
To: JoeCool
אני מסכים – לא סביר שכל מי שמכוח חוק השבות הינו ישראלי (בפועל או בפוטנציה) צריך להיכנס לספירת ה-"ישראלים" בקמפוסים.
מבחינתי ישראלי הוא מי שמגיע מהארץ לקמפוס, או (כפי שמגדיר זאת מס הכנסה) מי ש-"מרכז החיים" שלו הוא בארץ. רבאק, לפחות שיידעו עברית!
אני יודע אישית על 2 ישראלים שמגיעים השנה לבאבסון – אני וגילי – אבל ישראלי שסיים השנה את באבסון אמר לי שיש עוד ישראלית שמגיעה לתוכנית (מישהי שכבר נמצאת בארה"ב כמה שנים, עם בעלה; אז לפי הספירה שלי היא עדיין ישראלית, גם אם היא לא הגיעה לתוכנית ישירות מישראל…).
ובהזדמנות זו – שאפו לכל התוכניות המובילות. מספרים דו-ספרתיים בוורטון ו-MIT, ומספרים גבוהים נוספים באוניברסיטאות מובילות אחרות, זה בהחלט לא דבר מובן מאליו, וכל הכבוד למי שהתקבלו !
בסטנפורד שלושה או ארבעה… ירידה ניכרת משנה שעברה
To: ilanvag
Ilan,
Welcome to Babson!!!
There is one other Isaeli that would start the Fast Track at Babson on September.
Hope to see you on Campus,
I am a fast tracker at Babson,
Although I am living in NYC, don't hesitate to call me or emai me if you need something.
917-470-1380
To: eliran
Mr. Almog,
Keep your enthusiasm!!!
Keep NYC safe :)
Kaspi
To: Kaspi
האם ידוע לכם על אנשים שהתקבלו או שהגישו מועמדות לג'ורג'טאון או לקורנל
To: Kaspi
Man,
בלי אמונה צאסקה לא היתה אוכלת אותה
Enjoy Google,
Chen keep me updated,
See you
Eliran
אלמוני
לא פעיליוני 21, 2007 בשעה 11:13 pmמספר הפוסטים: 124To: All
חברים, קבלו תיקון: לפי ספירה חוזרת של אחד מעמיתיי, לוורטון מגיעים השנה 12 ישראלים.
ויוה פילידלפיה
.למישיגן ילכו השנה 6 ישראלים, ארבעה מהם נשואים ושלושה עם ילדים
שלושת המשפחות עם הילדים יגורו בקומפלקס מגורים אחד, והרווקים יגורו במרכז, ליד האוניברסיטה, הפאבים וכו.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.