Home פורומים הפורומים Forum: תהליך הקבלה ארכיון 1: ???Any Israeli Applicants

מוצגות 50 תגובות – 1 עד 50 (מתוך 1,781 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • AssafB
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #14

    מישהו שמע על ישראלים שהתקבלו לקולומביה? אני רוצה לשלוח את האפליקיישן לשם בסבב הבא (ספטמבר 2003) וצריך קצת עצות בנוגע לתהליך שם ולהכנת החיבורים.

    AssafB
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #15

    אני כרגע עובד על קולומביה, NYU, UCLA וורטון MIT ושיקגו ל-2004. GMAT סביר (660) 3 שנים נסיון במייקרוסופט (מנהל צוות) וקצין במיל'… התחלתי להכין את הרזומה, נראה איך זה יוצא…

    בעקרון בחרתי בתוכניות עם נטייה פיננסית או טכנולוגית, השילוב בין השניים הוא הכיוון שלי.

    ציטוט: הכותב המקורי אילן ב- 26 מרץ 03


    אם אתם יכולים, תספרו קצת על המקומות שאתם פונים אליהם ולמה בחרתם בהם.


    עידו
    חבר
    מספר הפוסטים: 1
    #16

    אסף – לידיעתך… אני פניתי ב-2002 לאוניברסיטאות שלא יכלתי להתקבל אליהם בעקבות "עידוד סביבתי" מטעה מאנשים שרצו לעודד אותי, כמו הבוס בעבודה שלמד ב-MIT ואמר לי ש-GMAT 630 זה בסדר גמור כמעט לכל בית ספר.

    בעקרון, כולם מסביב יגידו לכם (בכוונה טובה) כמה שאתם טובים ויכולים להצליח. אם כבר להתייעץ, תיקחו מישהו "נייטרלי" שפחות חבר שלכם. אחרי הנפילה של 2002 שיפרתי GMAT ועשיתי חיבורים וקו"ח ברמה אחרת ופניתי שוב השנה, כרגע זה נראה הרבה יותר טוב!

    בהצלחה!

    עידו

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #17

    שלום,

    שמי ינון. השיטה הטובה ביותר לאסוף אינפורמציה על לימודי MBA בארה"ב היא ליצור קשר עם סטודנטים/בוגרים ישראלים אשר לומדים/למדו באוניברסיטאות אמריקאיות. הנכונות של רובם לסייע ולנדב אינפורמציה היא פנומנלית.

    אלון
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #18

    אני מתכנן לפנות לקורנל, MIT, TUCK וכמובן NYU וקולומביה. אני די בתחילת הדרך, הדבר העיקרי שהבנתי עד עכשיו זה שהתהליך ארוך וקשה ויקר… אבל זו הדרך לקפוץ מדרגה.

    כרגע אני בשלבים של הכנה ל-GMAT, ומתחיל לקדם את ההמלצות וקורות החיים. אני בשלב מעבר בין עבודות (עזבתי עבודה במרץ – מנהל צוות תוכנה בחברת סטארט אפ) אז אם למיהו יש רעיון זה יהיה נחמד.

    דרך אגב, באתר של קידום (KIDUM.COM) בחלק של ה-GMAT (תחת "הקורס שלנו") יש מסמך די טוב שמתאר את התוכניות השונות, משווה ביניהן ומתאר את תנאי הקבלה אליהם וכו'. מומלץ להסתכל שם.

    אלון

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #19

    ינון, נשמע שאתה בעניינים… איפה אתה בתהליך? איזשהם רעיונות איך מגיעים לבוגרים וסטודנטים (גלית לא עבד אצלי כל כך)? תודה.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #20

    היי אלונה,

    התקבלתי ללימודי MBA ב -UCLA וב – CORNELL. עדיין ממתין לתשובות מ – UCBERKELEY ומ – DARDEN.

    שיטות נוספות ליצירת קשרים עם בוגרים/סטודנטים:

    1. שליחת אימייל ל addmision office של האוניברסיטה אותה את מעונינת לבדוק. באימייל צייני את העובדה שאת ישראלית ושאת מעונינת לדבר עם סטודנט/ית ישראלי/ת. זה עובד.

    2. שלחי לי אימייל ואנסה לעזור לך. yinno[email protected]

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #21

    היי,

    יש לי שתי שאלות:

    1. is it really worth it? כלומר, האם ההשקעה של כ-100K דולרים אכן משתלמת בסופו של דבר. ממה שביררתי, ישראלים שסיימו בתי ספר לא רעים בכלל כמו NYU וקורנל מתקשים היום למצוא עבודה בארה"ב ובארץ המשכורות לא מכסות את ההשקעה… בטוח שהחוויה לכשעצמה מדהימה אבל האם היא גם כדאית כלכלית?

    2. יש לי ציון GMAT של 670 וממוצע תואר בכלכלה 93. האם למיטב ידיעתכם ציון ה-GMAT הזה מספיק לכל אונברסיטה, טובה ככל שתהיה (HBS למשל)? ברור לי שיש עוד הרבה אספקטים רלבנטיים, כמו נסיון תעסוקתי, אני רק רוצה להוריד ממני את העניין הזה של המצוינות האקדמית.

    רון
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #22

    אני סיימתי לפני שנתיים. לשאלותיך:

    1. אם אתה רוצה לחיות בחו"ל לתקופה ארוכה, ובמיוחד בארה"ב – בעיני זו הדרך האידאלית לעשות את זה. אם תיכנס לבי"ס טוב, אמריקה נפתחת בפניך והשמיים הם הגבול מבחינת תפקידים ניהוליים בחברות גדולות. מי שהתחיל MBA ב-98 או 99 חשב שהוא יקבל 10 הצעות עבודה בסוף הלימודים וקרה ההפך. מי שמתחיל היום לא יודע מה יהיה עוד שנתיים.

    בכל מקרה, אם אתה מחפש להגר או לעבור לשנים רבות זו בהחלט הדרך. והחוויה אכן מדהימה ומאוד מעשירה. אם אתה מחפש לסוע לשנים ספורות אז קשה לענות אם זה כדאי או לא, זה תלוי בהרבה גורמים.

    2. ככל שידוע לי GMAT 670 זה המינימום היום לבתיה"ס המובילים, כלומר אתה יכול להכנס עם זה, אבל לא עם פחות מזה, לכל מקום בהנחה שיש לך דברים אחרים מאוד חזקים שמושכים אותך למעלה ופנימה.

    רון

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #23

    רון,

    אולי אתה יכול לשתף אותנו, היכן למדת? מה עשית לאחר סיום הלימודים? הרקע שממנו הגעת?

    רון
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #24

    למדתי באחד מבתי הספר ב"חמישייה השניה". לפני הלימודים, עבדתי בארץ באחת מפירמות ראיית החשבון הגדולות. יש לי תואר ראשון במשפטים – חשבונאות. מאז סיום הלימודים ועד היום אני עובד בבנק השקעות בניו יורק כ-Associate וכרגע כבר חושב על הצעד הבא – או קידום או לעבור הלאה.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #25

    מישהו ראה את הנתונים הנוראיים שהתפרסמו על מציאת העבודה בתוכניות למנהל עסקים בארצות הברית? סטנפורד, שיקגו, קולומביה וכו' מדברים על אזור 70% בוגרים שמצאו עבודה – ואני יכול לתאר לעצמי שמרבית מאילו שלא מצאו עבודה הם סטודנטים בינלאומיים

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #26

    היי אילן

    אני הבאתי את העובדות שמתפרסמות בדירוג החדש של USNEWS, ואני עוברת לגור בבוסטון וללמוד שם.. אני שמחה להודיע לך שאני כבר אחרי הסיוט של כל תהליכי הקבלה ואני כבר לא מפחדש מתחרות או מנסה לדכא את האחרים… אני פשוט מאוד לחוצה מלקחת עכשיו את ההלואה כשאני קוראת את הנתונים הללו…

    אלון
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #27

    Guest, לאן התקבלת? איזשהם לקחים מהתהליך עבור הדור הבא? תודה, אלון

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #28

    לכל מי שנמצא בתחילת תהליך האפליקציה או במהלכו,

    ישנו ספר בשם how to get into top mba programs שנכתב על ידי Richard Montauk. הספר זכה לא מכבר לכינוי "התנ"ך של הMBA" ולא בכדי. הוא מכיל לוחות זמנים לתהליך האפליקציה, איך למצוא את האוניברסיטה המתאימה לכם, הנחיות לכתיבת חיבורים + חיבורים לדוגמא, הנחיות לכתיבת מכתבי ההמלצה, הכנה לראיונות ועוד. הספר כתוב בשפה קלילה, והוא יסודי. ניתן להשיג אותו ב amazon במחיר של $13.95. חובה! חובה! חובה!

    ינון

    עומר
    חבר
    מספר הפוסטים: 49
    #29

    ציטוט: הכותב המקורי רועי ב- 26 מרץ 03


    ארז – אני לא בטוח, אני חושב שבד"כ הקוראים הם לא ישראלים. תגידו, מישהו יודע כמה משקל יש לציוני תואר ראשון? עשיתי את זה תוך כדי עבודה מלאה, ולא ממש כיככבתי שם (ממוצע 81).


    אין לך מה לדאוג, 81 זה סביר. מה שכן, אתה תצטרך להוציא ציון GMAT מאד טוב כדי להוכיח שאתה יכול להתמודד עם הלימודים שם. כרגע ראיתי שיש לך 690 אז לא נראה לי שאתה צריך לדאוג יותר מדי.

    אבל אל תסתכל רק על ה GMAT והציונים. אני נרשמתי השנה לארבע אוניברסיטאות ויש לי GMAT 740, וסיימתי לימודים בהצטיינות יתרה באוניברסיטת ת"א ולא התקבלתי לשום מקום. זה לא הכל GMAT או ציונים.

    עומר
    חבר
    מספר הפוסטים: 49
    #30

    ציטוט: הכותב המקורי רועי ב- 10 אפריל 03


    עומר, מה זה עוד? איך זה שלא התקבלת עם כאלה נתונים מדהימים?


    GMAT וציונים זה לא הכל. ניסיון בעבודה הוא מאד חשוב, ואם אין לך ניסיון מספיק אפילו 800 ב- GMAT לא יכניס אותך. ואם יש לך ניסיון ממש טוב אז אתה תתקבל להרוורד או סטנפורד אפילו עם 630 GMAT. ואני לא השקעתי מספיק בחיבורים, שהם ממש ממש חשובים.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #31

    מה שאתה אומר זה ממש לא מדוייק. זה נכון שאתה צריך שיהיו לך דברים מרשימים כדי שיהיו חיבורים טובים. אבל אם יש לך דברים מרשימים זה לא מבטיח חיבורים טובים. אתה צריך לתאר את ההישגים שלך ואת השאיפות בצורה הגיונית ושוטפת, להראות מה למדת ואיך זה מכין אותך לעתיד ואיך יישמת את זה במקרים אחרים. וזה לא מספיק שרק הצלחת לעשות דברים יפים.

    אם אתה רוצה לשאול עוד דברים באופן פרטי, תכתוב פה את ה EMAIL שלך, ואני אשלך לך מייל.

    עומר
    חבר
    מספר הפוסטים: 49
    #32

    רועי, זה אני שכתבתי את ההודעה האחרונה – לא שמתי לב שלא הייתי מחובר.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #33

    Hello All, I am writing in english as I don't have a hebrew PC over here. I am an Israeli Student at IMD in Lausanne Switzerland. IMD is a very different school than the other top schools. It is much more intense by far and it really is not for everyone. There are only ninety in a class (one year program) so it is pretty intimate. Also, the crowd here is more experinced and older than other schools. If anyone wants info visit http://www.imd.ch/mba or e-mail me [email protected]

    Chag Sameach

    Asher

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #34

    קודם כל לשום לכולם,

    זה נחמד לכתוב על הנושא בעברית לשם שינוי.

    יש לי רק שתי הארות בנוגע לכל מה שנכתב עד עתה:

    1. הספר של מונטק הוא אכן התנ"ך הלא רישמי לעניין קבלה ל-MBA, אני אישית מאוד החכמתי מקריאתו בנוסף לכל אלו שמעונינים לראות דוגמאות למאמרים שאחרים כתבו יש שם אוסף אדיר.

    2. לא מזמן שוחחתי עם מישהי שלומדת כעת שנה ראשונה ב- LBS והיא מסרה לי את הנתון הטראומתי של 30% שמצאו עד כה מקום לסטאז' בקיץ, בהחלט נתון מבהיל.

    DAROT
    חבר
    מספר הפוסטים: 9
    #35

    עומר, אתה חושב לפנות שוב? מה אתה יודע לגבי ההתייחסות של האוניברסיטאות ל-Reapplicants? זה מגדיל סיכויים? מקטין?

    עומר
    חבר
    מספר הפוסטים: 49
    #36

    ציטוט: הכותב המקורי DAROT ב- 14 אפריל 03


    עומר, אתה חושב לפנות שוב? מה אתה יודע לגבי ההתייחסות של האוניברסיטאות ל-Reapplicants? זה מגדיל סיכויים? מקטין?


    תלוי באוניברסיטה. וורטון ושיקגו למשל מאד אוהבים reapplicants. באתר של וורטון הם אומרים למשל שאחוז הקבלה של reapplicants הוא 21% וזה לעומת אחוז קבלה כללי של ~12%. אני יודע שגם קלוג אוהבים reapplicants. לעומת זאת אומרים שהרוורד מאד לא אוהבים, אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל זאת הדעה הרווחת. אבל למעט הרוורד ואולי סטנפורד, עד כמה שידוע לי רוב בתי הספר רואים בזה יתרון או שפשוט זה לא משנה – בכל אופן זה לא פוגע.

    בקשר אלי, אני בוודאות אנסה שוב השנה או שנה הבאה.

    למה אתה שואל, אתה reapplicant?

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #37

    DAROT זה מאוד תלוי איזה בית ספר – יש בתי ספר כמו שיקגו או וורטון שמתיחסים בחיוב למועמדים שנרשמים פעם שניה ולעומת זאת יש בתי ספר כגון הרווארד אשר מתייחסים באופן די שלילי למועמדים אילו…

    DAROT
    חבר
    מספר הפוסטים: 9
    #38

    אני פניתי השנה לשני מקומות (ברקלי, MIT) ונראה שזה לא לקח, אני תוהה אם לפנות שוב.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #39

    DARTT אתה לקחת סיכון להירשם רק לשני בתי ספר, רוב האנשים נירשמים לפחות לארבע. לא יזיק לנסות שוב. בן כמה אתה?

    ש

    ינון
    חבר
    מספר הפוסטים: 1
    #40

    אם לא התקבלת, כדאי לבדוק למה. רוב האוניברסיטאות מספקות משוב לכל מועמד שנדחה. אולי המאמץ שתאלץ לעשות יהיה יחסית נוח וכדאי כדי לנסות שנית.

    בנוסף, הייתי ממליץ לך לבדוק האם בחרת בתי ספר שתואמים את הנתונים שלך. אולי כדאי לך לפנות לבתי ספר שמדורגים במקומות נמוכים יותר, אבל מספיק גבוהים כדי להחשב יוקרתיים (דוגמאות:NYU,USC, Carnegie Mellon,UCLA).

    בהצלחה בכל מה שתחליט.

    ינון

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #41

    MBA in Spain. ESADE – IESE

    I am considering an MBA in Spain.
    There are two great Business Schools (among top european business schools) with big global exposure, you can gain proficiency in spanish, know a new culture, etc…
    Is anyone applying to ESADE or IESE?

    Regards.
    Kinet Run

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #42

    ***** קולומביה ********

    מצ"ב סטודנטים ישראלים שהתקבלו לקולומביה

    Harel

    Gal

    [email protected]

    054-881609

    Nofech Mozes

    Tomer

    [email protected]

    972-9-9575646

    972-52-926646

    Lahovitsky

    Boaz

    [email protected]

    054-609606

    Perry-Shamir

    Keren

    kerenp@barak-online.net

    054-666648

    DAROT
    חבר
    מספר הפוסטים: 9
    #43

    תודה, ינון!

    ש, לשאלתך – אני בן 27. אני אכן חושב שאנסה שוב.

    אלון
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #44

    אני עובד כרגע על קורות החיים והמלצות. מישהו יודע אם אפשר להתחיל לעבוד גם על החיבורים לפי השאלות של שנה שעברה, או שהשאלות לחיבורים משתנות משנה לשנה? ואם זה משתנה, מתי האוניברסיטאות בארה"ב יפרסמו את החיבורים לשנה הבאה (לדדליינים החל מאוקטובר הקרוב)?

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #45

    אלון

    לפעמים חלק מהחיבורים משתנים, אבל לא כולם. החיבור של הקריירה בד"כ נשאר אותו דבר וגם אם יש שינויים הם לא מהותייים, כך שעליו אתה יכול להתחיל לעבוד.

    מתפרסם בתחילת או אמצע אוגוסט.

    בהצלחה

    אלון
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #46

    תודה!

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #47

    Hi Kinet Run

    I applied to IESE and ESADE I've got dinged by IESE and accepted to ESADE. I still wait to INSEAD answer. If I am nit accepted to INSEAD, I will start at ESADE and move to Barcelona within 3 months.

    What about you?

    ereman
    חבר
    מספר הפוסטים: 6
    #48

    היי! בהמשך לבקשות להציג אחד את השני: התוכנית שלי כרגע היא לפנות באוקטובר הקרוב ל:

    NYU, קולומביה, שיקגו, קורנל, ברקלי.

    GMAT 670 ותואר ראשון בניהול בממוצע 82. קצין לשעבר, ועובד כבר כשנתיים כלכלן באחד הבנקים הגדולים.

    יהיה נחמד אם תספרו לאן אתם פונים, ואם כבר הספקתם ללמוד דבר או שניים, תחלקו איתנו. תודה!

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #49

    שלום,

    אני מחפש מידע לגבי ישראלים שהתקבלו או שנמצאים ברשימת המתנה (WAITING LIST) של NYU השנה.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #50

    היי,

    אני כרגע ברשימת ההמתנה של NYU, לא מזמן שלחתי להם מידע נוסף (המלצות, חיבור) ומקווה לטוב… מה מצבך?

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #51

    I have some GMAT Books for sale:
    * Arco – Teach Yourself the GMAT Cat in 24 hours, First Edition (60 NIS)
    *
    The Princeton Review – Cracking the GMAT, 2002 Edition + CD (145 NIS)
    *
    kidum – GMAT + CD (85 NIS)
    *
    ETS – The Official Guide for GMAT Review, 10th Edition (120 NIS)
    *
    Kaplan GMAT, fifth Edition 2003 + CD (120 NIS)
    *
    Kaplan GMAT CAT, 1998 Edition (50 NIS)
    *
    Peterson's- GMAT, 1997 Edition (30 NIS)
    *
    Getting the MBA Admissions edge (150 NIS)
    *
    kaplan – Scholarships, 2002 Edition (50 NIS)

    The books are in very good condition.
    The whole package for 650 NIS

    You can contact me at SPAN style=COLOR: #0000cc>[email protected]/SPAN

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #52

    כמוני כמוך, הבעיה היא שלדעתי ישנם המון INTERNATIONALS בכלל וישראלים בפרט במצבנו, אני יודע על עוד מספר ישראלים ב WL אבל לא שמעתי על אף אחד שהתקבל? מה איתך?

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #53

    כנ"ל, נראה לי שהם שמו השנה מאות אנשים ברשימת המתנה. אני לא מכיר אף אחד שהתקבל או בהמתנה, אבל זה מה שנראה לי מהשמועות מסביב. האם שלחת להם רך תכתובת אחת או כמה? אני עד כה שלחתי פעמיים.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #54

    כן, שלחתי מכתב עדכון והמלצה, עובד עכשיו על המלצה שניה. אני מכיר עוד בחורה (רואת חשבון, עובדת ברשות לניירות ערך) שנמצאת ברשימת המתנה. כמו כן במפגשים של NYU (בארץ) פגשתי מספר אנשים באותו הסטטוס, חלקם הגיעו אחרי ראיון וחלקם ללא.

    האם התרייאנת או שהגעת (כמוני) לרשימת המתנה ללא ראיון.

    כמו כן מאיזה רקע אתה מגיע (אני עו"ד).

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #55

    הגעתי לרשימת ההמתנה ללא ראיון. אני מגיע מההיי טק (ראש צוות). נקווה לשמוע מהם בקרוב. נראה לי שהם שמו יותר אנשים בהמתנה מאשר קיבלו אנשים השנה. הם כנראה מפחדים שיבריזו להם…

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #56

    ציטוט: הכותב המקורי Guest ב- 14 אפריל 03


    MBA in Spain. ESADE – IESE

    I am considering an MBA in Spain.
    There are two great Business Schools (among top european business schools) with big global exposure, you can gain proficiency in spanish, know a new culture, etc…
    Is anyone applying to ESADE or IESE?

    Regards.
    Kinet Run


    שלום,

    התוכניות בברצלונה בהחלט מעניינות אותי – איך אפשר לעזור?

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #57

    אשמח לקבל מידע באם מישהו יודע על MBA באוסטרליה;רמה והאם מכיר אדם שלמד או לומד שם

    בברכה, אורן

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #58

    אני עשיתי סמסטר של חילופי סטודנטים ב ANU באוסטרליה. אחלה של בית ספר, לימודים לא קשים, אוירה בינלאומית והמון בילויים וכייף.

    אני לא חושב שתואר משם יפתח לך דלתות בארץ כמו שבית ספר טוב בארצות הברית, אבל אני בטוח שתבלה בטירוף. היתרון שהלימודים באנגלית, שיחסית קל למצוא עבודה לתקופה באוסטרליה בחברות בינלאומית (יותר קל מבחינת אישורי העבודה). החסרון זה קצת רחוק מהארץ, יקר לטוס לארץ, פחות באים לבקר. חסרון נוסף הוא שבתי הספר הרבה פחות בינלאומיים מבתי הספר בארצות הברית ולכן האווירה קצת שונה ופחות חיי חברה לזרים..

    רון
    חבר
    מספר הפוסטים: 4
    #59

    אני התראיינתי ב-NYU וחייב לציין שזה השלב שאין לכם הרבה מה לחשוש ממנו.. לפחות מנסיוני. השאלות היו ממש "הרגילות" (למה NYU, למה MBA, למה עכשיו, וכו') והמראיין לא היה אגרסיבי או מציק מדי (אני התראיינתי בארה"ב, אני לא בטוח אם זה שונה עם ראיון בארץ ע"י בוגר) . נראה שהם מקבלים חלק גדול מהמרואיינים. אם יש לכם שאלות ספציפיות על הראיון אשמח לנסות לענות.

    בהצלחה!

    ציטוט: הכותב המקורי Guest ב- 25 אפריל 03


    שלום,

    אני מחפש מידע לגבי ישראלים שהתקבלו או שנמצאים ברשימת המתנה (WAITING LIST) של NYU השנה.


    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #60

    שלום,

    אני מחפש מידע לגבי ישראלים שהתקבלו או שנמצאים ברשימת המתנה (WAITING LIST) של NYU השנה.

    ————–

    Hi
    (I was accepted to NYU last year (not from the wait list.
    It is known that NYU is waitlisting almost the same number of people they ding early in the admission game. I don't know why or what it means, but this is what they do.

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #61

    היי

    לשאלתכם – אני התקבלתי השנה לNYU, ככל הידוע לנו, יש כרגע 4 ישראלים שהתקבלו ל-NYU, אבל יש עוד זמן.

    איזה מידע אתם מחפשים?

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #62

    הי כולם,

    פעם ראשונה שאני רואה פורום כזה בעברית. תענוג.

    מתכוונת להרשם לסתיו 4002, נוטה חזק לכיוון קליפורניה, ובי"ס החלום שלי הוא stanford. שאלה לאנשים שרוצים ללכת על ברקלי: אני יודעת שהוא בי"ס חזק, שהמוניטין שלו רק משתפר עם הזמן, יש לו סטטיסיטיקה של work placement לא רעה בכלל בשביל בי"ס בדירוג הזה, הענין הוא ששמעתי שהקמפוס שם מאוד אנטי ישראלי, ושהאוירה שם לא הכי נעימה מהבחינה הזו. מישהו יודע אחרת?

    Guests
    חבר
    מספר הפוסטים: 59
    #63

    למגיבים בעניין NYU:

    רון האם התקבלת לאחר הראיון, האם אתה מתכוון להתחיל ללמוד?

    לסטודנט שלומד שם, האם אתה יודע מה סיכויי הקבלה לאלה הנמצאים ברשימת ההמתנה?

    לבחור שהתקבל, מהיכן המידע שיש בידך? בפורום YAHOO של הסטודנטים הישראלים רשומים שלושה ישראלים שהתקבלו ומתכוונים ללמוד שם: מיה, אריאל וסאם. האם ידוע לך על מישהו נוסף? האם ידוע לך מה הרקע שלהם (עם מיה ואריאל דיברתי/התכתבתי) הכוונה היא לשאר?

מוצגות 50 תגובות – 1 עד 50 (מתוך 1,781 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.